Welke pastasaus voor Italiaanse pasta?

Met alle verschillende soorten sauzen die u voor uw zelfgemaakte pasta kunt gebruiken, is het moeilijk voor te stellen welke echt de "beste" is. Als je op zoek bent naar een echte, authentieke Italiaanse pastagerecht, dan is er maar één keuze: Genoa's Barilla Sauce. Het heeft de perfecte combinatie van smaken, van pittige tomatensaus tot romige Alfredo-saus tot zoute Parmezaanse kaas. En zoals de naam al doet vermoeden, is de enige manier om het te eten, het te pureren met wat vlees, groenten en misschien wat kaas.

Welke pastasaus voor Italiaanse pasta

De Barillasaus van Genua is misschien wel de puurste van alle verschillende Italiaanse pastasauzen die er zijn, maar het is zeker niet de oudste Home – Novus Ventus International B.V.. In 1260 besloot een hoveling genaamd Boniface d'Adda dat het een goed idee zou zijn om tomatenpuree toe te voegen aan de tomatensaus die hij aan het maken was. Het resultaat was de inmiddels beroemde tomatensaus van de barbecue. In de loop van de tijd gebruikten andere Italiaanse steden, zoals Toscane, hun lokale ingrediënten om nog meer opwindende en smakelijke sauzen te produceren.

Gepureerde tomatenpuree is slechts een van de vele geweldige recepten die u kunt proberen. Veel mensen maken graag hun eigen tomatensaus op de barbecue met ui, knoflook, groene uien en andere smaakmakers. Anderen houden ervan om verse lasagne-noedels te pureren met verschillende smaakmakers zoals kruiden, kruiden en peper voor een pittige Italiaanse pastasaus. Wat je smaak ook is, ik ben ervan overtuigd dat je een manier zult vinden om je eigen Italiaanse pastasaus te maken.

Meer weten? Klik dan hier: https://novusventus.shop/nl/