Wat is diamant schilderen? Diamant schilderen is een spannende en nieuwe hobby die je helpt te ontspannen terwijl je kleine synthetisch gekleurde kristallen gebruikt om je eigen ontwerp te maken. Het wordt gezien als een mozaïekkunstvorm met kleine gekleurde kristallen, ook wel boren genoemd, die net als grotere diamanten schitteren. Verf de diamanten en wrijf over het oppervlak totdat je een glad reflecterend oppervlak krijgt dat je mooi vindt. Het proces wordt gedaan zonder verfborstels of water; het is gemakkelijk, leuk en niet duur. Surf op internet om foto’s van diamantschilderijen te kopen om aan de muur te hangen als decoratie.

Diamantschilderen is veilig voor alle leeftijden omdat het op geen enkele manier verf, zilver of goud gebruikt, dus het is niet giftig. De beste manier om dit soort dingen te doen, is door een Diamond Light-pad te kopen. Dit zijn vellen van dun plastic die je ‘s nachts onder je matras kunt plakken. De vellen beschermen de diamanten, en zelfs als iemand er per ongeluk overheen zou rennen, zouden ze niet breken of afbrokkelen. De lakens zijn zacht en comfortabel en de verf komt er vrij gemakkelijk uit als je klaar bent.

Een andere goedkope manier om diamantschilderijen te kopen, is door uw eigen eenvoudige bakjes te maken van een vel plastic folie. Kies eerst een vorm – een vierkant, hart, rechthoek, ovaal of wat dan ook – en teken of knip de vorm uit op de plastic folie. Leg vervolgens het vel plastic folie op een plat, glad oppervlak. Breng nu twee of drie van uw gekozen diamanten aan op de bovenkant van uw trays. Plak vervolgens de randen van de trays aan elkaar om de diamanten op hun plaats te houden.

Een andere manier om aan de slag te gaan, is door goedkope diamantverf en -borstels te kopen. Je kunt deze bij de meeste handwerkwinkels vinden, vooral als je profiteert van hun verkoop. Enkele van de benodigdheden die u nodig hebt voor uw onderneming met diamantschilderijen, zijn onder meer verf, diamantverf, scharen en boren. Natuurlijk heb je ook een tafel, een canvas of een gewoon houten frame nodig. Nadat u uw gereedschap heeft gekocht, volgt u deze eenvoudige maar goedkope stappen om uw eerste diamantschildering te maken.

Als je echt ambitieus bent, is het kopen en gebruiken van diamanten sieraden niet genoeg om een prachtig mozaïek kunstwerk te maken. Je zult ook een aantal speciale kleurpotloden of pennen moeten kopen om de diamanten te tekenen en schaduw te geven, en je zult waarschijnlijk ook in een diamantkleuringsmedium willen investeren. De meeste mediums die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, zijn redelijk goedkoop. Zodra je alles hebt ingesteld, is het tijd om te beginnen met creëren! Begin klein, zoals je deed met je eerste project en voeg meer kleuren en ontwerpen toe naarmate je avontuurlijker wordt.

Volg deze eenvoudige richtlijnen om er zeker van te zijn dat uw Diamond-kunstwerk zo goed mogelijk is. Kwaliteit Diamantverf is essentieel voor een uitstekende diamantschildering. Zorg ervoor dat je een hoogwaardige verf kiest, een die al jaren verwerkt is in een schone en droge opslagcontainer. Het is belangrijk om uw investering te beschermen; kies een goede opbergdoos die stevig is en bestand is tegen je schilderproject. En net zo belangrijk: zorg ervoor dat uw voltooide kunstwerk in goede staat verkeert.