Voordelen van een Mindfulness-workshop

ByBarry de Bruin

Nov 25, 2021

mindfulness workshop

Voordelen van een Mindfulness-workshop

Als je geïnteresseerd bent om te leren hoe je mindfulness kunt beoefenen, dan ben je geïnteresseerd in de mindfulness-workshop van WhyFit. De cursus is een retraite van een hele dag die de basisoefeningen van mindfulness introduceert. De workshop leert de deelnemers ook hoe ze deze in hun dagelijks leven kunnen toepassen. Het zal hen helpen veerkracht te ontwikkelen en persoonlijke veerkracht op te bouwen. Tijdens de cursus leren deelnemers stressoren te herkennen en adequaat te reageren. Na de les reflecteren de deelnemers op de ervaring.

De workshops leren de deelnemers hoe ze meer mindful kunnen zijn en bewuster kunnen worden van hun lichaam en geest. Dit is een geweldige manier om aandacht, sociale competentie en zelfregulering te verbeteren. Tijdens de sessie oefenen ze mindfulness-technieken, zoals stilzitten en focussen op de ademhaling. De instructeurs zullen de deelnemers ook begeleiden bij het oefenen van de technieken. Het is ook een goed idee om een comfortabele stoel of vloerkussen voor de deelnemers klaar te maken.

Tijdens de Praesence leren deelnemers hoe ze zich bewuster kunnen worden van hun lichaam en hoe ze kunnen mediteren. Tijdens de meditaties leren de deelnemers hoe ze meer afstand kunnen nemen van hun gedachten, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen. Door geleide ontspanningsoefeningen ontwikkelen ze zelfbewustzijn en vergroten ze hun empathie. Ze zullen ook een betere concentratie krijgen. Naast het ontwikkelen van zelfbewustzijn, zullen ze zelfbewustzijn ontwikkelen.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Praesence