Makelaar

Tips voor het vinden van een makelaar om een huis te verkopen

Als u op zoek bent naar een makelaar om uw huis te verkopen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Hoewel veel verkopers contact opnemen met één agent, kan het praten met een paar verschillende agenten ervoor zorgen dat u er een vindt die goed bij uw behoeften past. Wanneer u agenten interviewt, behandel ze dan zoals u elke andere sollicitant zou behandelen. Stel dezelfde vragen aan alle kandidaten en vergelijk hun antwoorden om een idee te krijgen van hoe elke agent werkt. Naast het krijgen van een idee van hoe elke agent werkt, is het een goed idee om vragen te stellen die onthullen hoe ze werken.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een dienst als HomeLight is het gemak waarmee u in contact kunt komen met een uitstekende makelaar in uw buurt Visie Makelaardij. Deze online beoordelingssites bieden objectieve aanbevelingen op basis van het succespercentage van elke kandidaat en eerdere verkoopresultaten. Hierdoor is het mogelijk om in korte tijd meerdere agenten te beoordelen. In plaats van het internet af te speuren naar beoordelingen van agenten, kunt u een vragenlijst invullen om uw zoekopdracht te verfijnen en binnen enkele minuten een lijst met agenten te ontvangen. Nadat u uw lijst hebt beperkt, interviewt u elke agent persoonlijk of telefonisch om erachter te komen hoe hun persoonlijkheid is.

Een ander voordeel van het inschakelen van een makelaar is dat u een idee krijgt van wat uw huis waard is. U kunt de huidige marktwaarde van uw huis en de prijzen van vergelijkbare huizen in uw buurt onderzoeken. De makelaar zal deze informatie gebruiken om u een eerlijke en redelijke prijs te geven. De makelaar zal ook een vergelijkende marktanalyse (CMA) gebruiken om u te helpen beslissen waarvoor u uw huis wilt vermelden. Als u wilt dat uw huis voor een topprijs wordt verkocht, huur dan een professionele makelaar in.

Voor meer info klik je deze site aan: Visie Makelaardij