Van Leersum

The Art of vanleersum.nl” van Robin Fennell is een zeer interessant boek dat het leven van Van Leersum, een kunstenaar uit Nederland, verkent. Hij was de echtgenoot van Louisa van Heemstra, die ook schilderde. Ze kregen twee kinderen; Louisa’s zus stierf toen ze nog heel jong waren. Beide Van Leersums waren zeer artistiek ingesteld, maar waren niet formeel geschoold, en hadden slechts één jaar formele opleiding.

Hun droom kwam uit. Elle van Leersum schilderde de hele tijd en haar passie voor kunst werd werkelijkheid toen ze beroemd werd. De andere Nederlandse kunstenaars kennen haar kunst, ze werd populair met haar humoristische schilderijen van mensen die drinken en eten.

De kunst van Van Leersum

In het boek “The Art of Van Leersum” vertelt Robin Fennell enkele van haar schilderijen met foto’s ervan. Dit laat zien hoe de twee kunstenaars zijn opgegroeid en hoe hun leven was. Veel van haar schilderijen bestaan ​​nog, hoewel de schilderijen die in het huis van de Van Leersums stonden, er niet meer zijn. De Van Leersums hadden niet veel geld en waren niet goed af; ze waren in armoede, maar hadden het ouderlijk huis om op te steunen in de jaren dat Elle Van Leersum op de kunstacademie zat.

“The Art of Van Leersum” vertelt het verhaal van Elle Van Leersum, haar leven en haar liefde voor kunst. Ze vertelt over hoe ze beroemd werd en over het feit dat ze oorspronkelijk geen kunstenaar was. Ze vertelt over de twee kinderen die ze had toen ze begon met schilderen en over haar gezinsleven als geheel. Daarnaast vertelt ze over haar kunst, die over de hele wereld beroemd is geworden. Ze vermeldt dat er veel dingen zijn die ze aan haar schilderijen zou veranderen, als ze kon, en dat ze hoopt dat andere Nederlanders hetzelfde zullen doen als zij.

“The Art of Van Leersum” van Robin Fennell staat vol met details over haar leven en haar kunst. Daarnaast geeft Elle Van Leersum de kunstgeschiedenis en de verschillende stijlen die over de hele wereld worden gebruikt. Ze vertelt over de verschillende mediums die worden gebruikt, en de verschillende gebruikte kleuren, oliën, aquarellen en pastels. Ze geeft een geweldige beschrijving van de Nederlandse kunst en het heeft betrekking op Van Leersum.

Waar gaat het schilderij over?

Sommige van haar schilderijen van etende mensen zijn heel schattig, en de foto’s maken dat ik wil eten vanwege haar gevoel voor humor. Ik hield ook van de foto’s van het drinken en eten van anderen, omdat ze me doen denken aan de Nederlandse kunst van nu. Daarnaast bevat het boek foto’s van haar keuken, badkamer en zelfs haar bed, en een geschiedenis van Nederlands eten en cultuur.

“De kunst van Van Leersum” is een zeer interessant boek en is zeer informatief. Het vertelt het verhaal van Elle Van Leersum en hoe ze beroemd werd, haar leven en haar passie voor kunst. Het boek is in veel talen beschikbaar, maar het boek is bedoeld voor mensen die Engels als eerste taal spreken. Het boek is vertaald in het Nederlands, Duits en Zweeds. Het boek werd ook in het Frans en Italiaans vertaald. Ik heb dit boek gekocht en ik heb verschillende boeken gelezen over kunst en de geschiedenis van kunst en cultuur in mijn land. Het is een heel goed boek, dat je zal informeren over de verschillende kunstvormen en de verschillende stijlen die door de jaren heen zijn gekomen en gegaan. De auteur heeft het boek zo geschreven dat de lezer leert over kunst zoals het nu is en zoals het in de loop van de tijd is geëvolueerd.

Het is een boek dat een jong meisje graag zou lezen, omdat ze altijd nieuwsgierig is naar hoe dingen worden gemaakt. Het is een geweldig boek om mee te nemen als ze uit is met vrienden. Ik denk dat dit boek veel kinderen zal leren wat kunst is en wat het betekent.