filofax

De nieuwe Filofax Notebook is een ingenieuze uitvinding. Het innovatieve product is voorzien van multifunctionele, uitklapbare, gemakkelijk toegankelijke alles-in-één professionele alles-in-één hulpprogramma-apparaten die perfect zijn voor zaken en plezier. De missie van het bedrijf is om “de ultieme digitale assistent te creëren”, waardoor werken overal en altijd een stuk eenvoudiger wordt. Met de Filofax Notebook kunt u op kantoor, onderweg of ergens daar tussenin zijn – met uw Filofax Notebook heeft u uw gegevens altijd bij de hand.

Het meest opvallende kenmerk van de Filofax Notebook is de omslag. Het is gemaakt van een flexibel materiaal dat sterk genoeg is om uw bestanden tegen stof en krassen te beschermen, maar zacht genoeg om de documenten toch plat te laten liggen. De hoes is waterafstotend en duurzaam en biedt bescherming voor je favoriete Filofax-notitieboek van de onderkant van een servet tot aan de heetste zonnestralen. Dit is echt de beste manier om uw investering te beschermen! Deze notebooks zijn ook erg dun, waardoor er meer ruimte is voor documenten, zodat ze uw computer niet belasten.

De notebooks zijn er in veel verschillende maten en passen zo ongeveer bij iedereen. De grootste modellen bieden gemakkelijk plaats aan uw hele bureau en bevatten meer pagina’s dan sommige boeken. Maar de kleinere modellen zijn nog steeds erg compact, perfect voor degenen die graag iets lichts maar toch duurzaam willen dragen. Sommige van de kleinste Filofax-notebooks zijn zelfs uitgerust met USB-poorten, perfect voor het opladen van mobiele telefoons en dergelijke.

Als het tijd is om uw Filofax-notebook te gebruiken, is het grote plaatje dit: het voelt net als het dragen van een gewone laptop. Je klapt de klep open, zoekt je gegevens op en begint te typen. Het touchscreen is over het algemeen zo groot dat u uw bril niet eens hoeft af te zetten. Net als het dragen van uw gemiddelde laptop.

Hoewel de Filofax-notebook meer kost dan de meeste, kunt u overwegen wat voor grote waarde u krijgt door de premie te betalen. Geen enkele laptop is ooit echt goedkoop, maar de Filofax is beslist duurzamer en ziet er beter uit dan de meeste concurrenten. Alleen al de duurzaamheid maakt het de iets hogere prijs meer dan waard. En bedenk eens hoelang je het hebt. Je kunt het immers na een paar jaar altijd recyclen. Dan is het gewoon weer iets moois in uw huis.

Het lijkt misschien een extravagantie om zoveel uit te geven aan zoiets eenvoudigs, maar als je bedenkt dat het zes jaar of langer meegaat, zul je zien dat het het echt waard is. Het formaat is ook perfect voor op reis. Als je ooit met een laptop hebt gereisd, weet je hoe frustrerend het kan zijn om een enorme, zware machine mee te nemen. Met de Filofax Notebook kun je hem in een jaszak meenemen en het meeste uit elke grammetje ruimte halen.

Filofax Organizers en navullingen kopen bij My Lovely Notebook

Meer informatie Mylovelynotebook.nl