keto diet

Het is een spannende tijd voor iedereen die al een tijdje het Atkins-dieet volgt. Nadat je ermee door de moeilijke tijden bent gegaan, zul je je heel goed voelen over wat je hebt bereikt. Veel mensen krijgen er een groot gewichtsverlies mee. Als ze dit doen, gaan ze terug en proberen het opnieuw. Veel mensen hebben dit in de loop van de tijd gedaan.

Hoewel veel andere koolhydraatarme diëten in de loop van de tijd een enorme aanhang hebben gekregen, is het Atkins-dieet redelijk consistent gebleven. Dit is een heel gezonde manier om af te vallen. Het ketose-dieet heeft een aantal goede recensies gekregen van mensen die eraan vasthouden. Er zijn enkele keto-dieetervaringen waardoor je je misschien afvraagt ​​of het iets voor jou is.

Ik heb mensen zien zeggen dat ze ervaring hebben met afvallen met het Atkins-dieet. Ze verklaarden dat ze niets anders aten als ze op dieet gingen. Ze aten alleen groenten en fruit. Er was geen vlees of iets anders om te eten. De enige uitzondering was het eten van ijs als toetje. Dit was alles wat ze aten.

Ik heb wel één persoon die geen ervaring heeft met dit dieet. Hij volgt al een aantal jaren het Atkins-dieet. Hij eet helemaal geen koolhydraten. Er is gewoon iets aan eten in het algemeen dat hij niet lekker vindt.

Andere mensen zeggen dat ze ervaring hebben met afvallen met het dieet. Ze zeggen dat ze gewoon meer fruit en groenten eten. Ze eten helemaal geen voedsel dat veel koolhydraten bevat. Wanneer ze voor het eerst met het dieet beginnen, eten ze nog steeds meer voedingsmiddelen met veel koolhydraten dan voorheen, maar na een tijdje wennen ze eraan.

Zoals je kunt zien, is het een moeilijk dieet om aan vast te houden. Als je voor het eerst begint, eet je alles wat je ziet. Het is zo beperkend dat veel mensen die het eerder hebben geprobeerd, hebben gefaald. Ze eten uiteindelijk dingen die ze echt niet hoeven te eten.

Als u iemand bent die dit dieet heeft gevolgd en niet de resultaten heeft gekregen waarnaar u op zoek was, raad ik u aan het opnieuw te proberen. Er zijn mensen die zijn geslaagd en je moet ze eens bekijken. Sommige mensen hebben gewoon wat meer hulp nodig om hun doelen te bereiken en eraan vast te houden.

Onthoud dat dit dieet niet voor iedereen geschikt is. Het is alleen bedoeld voor mensen die heel serieus willen afvallen. Door dit dieet kun je helemaal niet veel eten.

Het is gemakkelijk om in het keto-dieet te komen en ermee af te vallen als je niet oppast. U kunt die ervaring opdoen door verschillende blogs en forums op internet te lezen. meer informatie keto dieet ervaringen