billendoekjes

Gezichtsdoekjes zijn belangrijke reinigingsproducten die op uw gezicht worden gebruikt. Ze kunnen schade aan de huid helpen voorkomen en herstellen. In feite bevatten veel gezichtsreinigingsproducten een verscheidenheid aan schadelijke ingrediënten die uw huid kunnen beschadigen. Hoewel u het misschien niet beseft, wordt uw huid elke dag blootgesteld aan veel chemicaliën. Hier zijn enkele tips om u te helpen de beste gezichtsdoekjes te vinden.

MethodOLOGIE: Productnamen van merknaam en generieke commerciële doekjes van vier grote retailers werden onderzocht. De resultaten toonden aan dat er een aanzienlijke mate van gelijkenis was tussen de verschillende soorten gezichtsreinigers. Natuurlijk gebruikt elk bedrijf verschillende ingrediënten om hun reinigingsmiddelen te maken. Bovendien vermelden niet alle bedrijven alle ingrediënten op hun etiketten. Bekijk het ingrediëntenetiket om de beste reinigingsmiddelen te bepalen.

RESULTATEN: Er was een statistisch significant verschil tussen de verschillende merken. In de 176 geteste gezichtsdoekjes werd een groot aantal ingrediënten geïdentificeerd, waaronder parabenen, alcohol en lanoline. Sommige doekjes bevatten meer dan één ingrediënt. Dit maakt het moeilijk om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. Eén ding viel echter op: de beste doekjes werden gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Merkconsistentie was geen probleem. Elk merk had hetzelfde aantal ingrediënten en dezelfde consistentie in de manier waarop de ingrediënten op het productetiket werden vermeld. Dit betekent dat als een fabrikant één type ingrediënt gebruikt, hij hetzelfde product op het etiket moet kunnen gebruiken. Sommige fabrikanten hebben echter de lijst met ingrediënten op hun gezichtsreinigingsproducten gewijzigd.

Zoek ten slotte naar een bedrijf met een goede reputatie bij het kopen van make-up en andere cosmetische producten. De geschiedenis van een bedrijf toont hun toewijding aan kwaliteit. Het zal u ook helpen te weten welk type doekjes u koopt. Als een bedrijf veel negatieve feedback heeft gekregen over hun doekjes, wil je misschien ergens anders kijken.

Dit zijn enkele van de beste gezichtsreinigers om naar te zoeken. Volg de tips die hier worden beschreven en u bent op weg om de beste gezichtsreiniger voor uw huid te vinden.

Controleer de ingrediënten. De beste producten gebruiken alleen volledig natuurlijke ingrediënten. U moet ook rekening houden met het bedrijf dat de producten heeft ontwikkeld. Hoewel het misschien moeilijk is om informatie te vinden op de website van het bedrijf, kunt u informatie over de producten vinden door snel online te zoeken.

Zoek een product dat is ontworpen om te reinigen en te ontgeuren. Veel mensen hebben een gevoelige huid en ze hebben de producten nodig om ze prettig te laten voelen. Een product dat antibacteriële en / of desinfecterende middelen bevat, veroorzaakt een onaangename geur op uw huid. Om dit probleem te voorkomen, kiest u een gezichtsreiniger die in plaats daarvan een samentrekkend middel gebruikt.

Vergelijk het product. Zo kunt u het beste product vinden dat bij uw huid past. Ben je bijvoorbeeld gevoelig voor geurstoffen, kies dan een gezichtsreiniger die geen parfum bevat. Klik hier voor meer informatie billendoekjestest