Diamant schilderen is een goedkope kunstvorm waarbij je kleine diamanten aanbrengt op een effen, plat canvas. Er zijn letterlijk duizenden stijlen om uit te kiezen en ze passen in bijna elke broekzak. Het is ook een goedkope manier om prachtige, sprankelende afbeeldingen op een klein canvas te maken. Diamanten zijn niet goedkoop, maar er is een betere manier om ze te bemachtigen zonder de bank te verslaan. En u kunt diamantverf op internet krijgen.

Om een Diamond-schilderij te maken, heb je een canvas nodig dat groot genoeg is met veel witruimte. Vervolgens moet je een diamantmozaïekpakket aanschaffen. Sommige kits bevatten een diamantslijper en andere niet, maar het kan geen kwaad om er een te hebben. Koop er een die het beste bij uw schilderstijl past. U moet schuurpapier, schuurpapier met diamantpunt, wat calqueerpapier en wat doorzichtige, plastic getinte verf.

Ga met je spullen naar je plaatselijke handwerkwinkel zoals Myth Of Asia en pak wat kleine ronde kralen. U wilt in totaal ongeveer 24 ronde kralen, dus houd daar rekening mee bij het kiezen van uw voorraadlijst. Als je van plan bent mozaïekfoto’s te maken, vergeet dan niet dat je een extra set ronde kralen nodig hebt voor het geval je je rol calqueerpapier kwijtraakt of de boren versleten raken. Zodra u uw voorraadlijst gereed heeft en uw apparatuur geregeld is, is het tijd om te beginnen!

Als je je spullen bij elkaar hebt, ben je klaar om te beginnen. Begin met het selecteren van het formaat van je schilderij en plaats het op je canvas. Selecteer vervolgens de kleuren die u wilt gebruiken en selecteer vervolgens uw ronde kralen. Klik op de knop Afdrukken om uw foto op uw canvas af te drukken.

Voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat uw doeken schoon, droog en erg stevig zijn. Het is belangrijk om het canvas na het afdrukken af te vegen om eventuele restanten van de kit en de kleurstof te verwijderen. Laat je canvas goed drogen voordat je het inlijsten of ophangt. Misschien wilt u uw foto inlijsten met wat tapijten of grote vilten stroken. Zorg ervoor dat u het canvas volledig laat drogen voordat u er iets aan ophangt.

Als je canvas klaar is, ben je klaar om het op te hangen. Gebruik de wandtapijten of een ander decor om je foto in te lijsten. U kunt uw foto in uw kantoor, slaapkamer of zo ongeveer overal waar u een stuk wilt laten zien ophangen. Zoals bij elk ander project, is het een goed idee om meerdere sets afdrukken naast elkaar te plaatsen. Door verschillende prints bij de hand te hebben, kunt u gemakkelijk van de ene kleur naar de andere overschakelen terwijl u vertrouwd raakt met het Diamond-patroon. Het maken van een op diamanten geïnspireerd ontwerp is snel en eenvoudig!

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/