Verkeersregelaar

Verkeerswachters worden ook wel verkeersregelaars genoemd, maar ze handhaven ook wetten over hoe en wanneer mensen op bepaalde locaties kunnen parkeren. Terwijl sommige verkeersagenten zijn toegewezen aan specifieke gebieden, werken andere verkeersagenten in de gemeenschap om de hele dag het verkeer in de gaten te houden.

De meeste verkeersregelaars dragen een uniform dat bestaat uit een vest, broek, shirt en badge. Bovendien kunnen ze een pols- of enkelband dragen om hen te helpen hun identificatiebadges omhoog te houden tijdens de vrije uren dat ze niet werken. Deze agenten zijn bevoegd om tasers te dragen, maar mogen ze tijdens hun dienst doorgaans niet gebruiken.

In sommige rechtsgebieden geldt een limiet voor de tijd dat een verkeersbeambte dienst heeft en moet hij binnen 24 uur na zijn afwezigheid naar huis terugkeren. Dit is meestal om redenen van gezondheid of veiligheid. Een andere reden voor deze regel is als de politieagent te veel klachten heeft gekregen over parkeerovertredingen in het verleden of als de agent tijdens zijn dienst bij een ongeval betrokken is geweest.

Er zijn verschillende soorten banen voor verkeersregelaars, waaronder die in gebieden als gerechtshuizen, ziekenhuizen en in de bouwsector. Er zijn andere werkgelegenheidskansen voor andere banen zoals privédetectives, gevangenisbewakers en wetshandhavers. Veel bedrijven die zich bezighouden met de transportsector hebben een verkeersregelaar nodig, omdat ze moeten waken over vrachtwagenchauffeurs die mogelijk gevaarlijke items op hun aanhangwagens vervoeren.

Hoewel een verkeersagent meer geld kan verdienen dan een privédetective of gevangenisbewaker, is het belangrijk op te merken dat sommige banen meer werk vergen dan andere. Hoewel u als verkeersagent over het algemeen meer geld zult ontvangen dan als privédetective of gevangenisbewaker, is het belangrijk om te onthouden dat de meeste banen van privédetective en gevangenisbewaarder uitgebreide training en ervaring vereisen. Ook werken de meeste rechercheurs en correctionele officieren voor een enkel rechtsgebied, terwijl verkeersagenten voor verschillende steden in het hele land werken.

Hoewel er veel soorten verkeersfunctionarissen zijn, kun je verwachten dat alle verkeersagenten één ding gemeen hebben; ze moeten rondrijden en elke dag het verkeer op de weg observeren. Zolang je weet hoe je veilig een auto bestuurt, veilig rijdt en een rijbewijs hebt, kun je deel uitmaken van de verkeersafdeling. Klik hier voor meer informatie Verkeersregelaar