bitcoin kopen

Ik heb de laatste tijd veel gepraat gehoord over het kopen van bitcoins en het hele privacyprobleem dat hen omringt. Maar voordat ik erin sta, laat me gewoon zeggen dat ik geen enkele handelsregeling ondersteun of promoot. Het kopen en verkopen van valuta’s is een lange verloren gok voor mij persoonlijk en ik ben zeker niet van plan om eraan deel te nemen. Ik geloof echter dat het belangrijk is om te begrijpen hoe het systeem werkt en dat u Bitcoins veilig kunt kopen van een vertrouwde bron online.

Hoe kun je bitcoins kopen? Veel mensen hebben de afgelopen jaren op deze manier gekocht, maar u hebt een verkopersaccount nodig om dit te doen. Wat is een verkopersaccount? Het is een speciale serviceaccount waarmee u geld kunt uitgeven aan online transacties met bedrijven die werken binnen de markt voor virtuele valuta. Je kunt bitcoins van verschillende plaatsen online kopen;

Ten eerste is er de beroemde eBay – als je weet hoe je een computer moet gebruiken en als je bereid bent om een beetje tijd door te brengen, kun je bijna altijd wat bitcoins kopen via eBay. Het enige dat u hoeft te doen, is een veiling vinden die bij uw criteria past: of het nu een nieuwe of een gebruikte is. Nadat u een veiling hebt gevonden, hoeft u alleen maar een account bij de verkoper aan te maken en zodra dat account is geverifieerd, bent u goed om te gaan. Je kunt er een van deze kopen via een privésleutel, die een stukje informatie is dat alleen jij hebt (net als je sofinummer).

Een andere optie is om een van deze te kopen door een sms-bericht te sturen naar de leverancier van de Merchant Service.

Ten tweede is er de populaire Paypal – als u al een PayPal-account hebt, moet u alleen Bitcoins van iemand anders kopen, hun PayPal-ID. U kunt het kopen door een bericht te sturen of door een cheque te verzenden. Je hoeft niet eens in de buurt van de persoon te zijn om het te kopen via PayPal. Het enige dat u hoeft te doen is toegang hebben tot hun winkelwagentje en de betaalmethode in te voeren die u verkiest. U kunt Bitcoins kopen door hun privésleutel te gebruiken of door hun e-mailadres te gebruiken. En net zoals bij eBay, hoeft u niet eens te wachten tot de koper hun registratie bevestigt voordat u doorgaat naar het betalingsproces.

Ten derde zijn er ook sites waarmee je bitcoins kunt kopen zonder dat je zelfs een persoon van aangezicht tot aangezicht hoeft te zien. U kunt ze online kopen, via een beveiligde server (htt) of zelfs via een telefoongesprek. Er is geen behoefte aan een fysiek adres, en in feite heeft deze optie de voorkeur door velen. Sommige verkopers gaan zelfs zo ver om uw creditcardgegevens te vragen. Op deze manier kunnen ze uw persoonlijke gegevens uitvoeren via een lijst met mogelijke identiteitsdieven voordat ze u het eigenlijke adres van de persoon verkopen die u de betaling heeft gestuurd.

Dus er zijn drie manieren om bitcoins te kopen. Welke die je kiest, hangt af van de manier waarop je het wilt kopen. Als je een koper bent die niet echt een privésleutel wil gebruiken, maar nog wat wil kopen, is online winkelen een goede optie. Als u een privésleutel wilt gebruiken, kunt u ervoor kiezen om de services van een betalingsservice zoals Paypal of Moneybooker te gebruiken. En als u wilt winkelen met behulp van internet, is een site zoals die hierboven genoemd is, ideaal voor u.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl